Despre

Istoric S.C. Princo Grup S.A.

DESPRE NOI - PRINCO GRUP S.A. s-a infiintat in anul 1991, fiind o firma de dimensiuni mijlocii, cu capital integral privat. Specializata in productia de panouri imbinate in dinti, tocatoare de bucatarie si mic mobilier din lemn de fag.


Prin experienta acumulata si calificarea continua a personalului. Sprijinit de un management performant realizat impreuna cu profesori de marca ai A.S.E. Bucuresti, PRINCO GRUP S.A. a devenit unul dintre cei mai importanti producatori si exportatori de tocatoare si panouri din Romania.

Peste 90% din productie este exportata in tari din Europa, America si Asia. Purtand garantia calitatii asigurata cu profesionalism de o echipa tanara si dinamica.Cresterea competivitatii

In vederea cresterii competitivitatii s-a desfasurat un Proiect Pilot privind reducerea costurilor de productie prin metoda ,,Lean Manufacturing”. Metoda dezvoltata de firma Toyota. Privind managementul productiei si implementata cu succes in America si Europa. Despre noi – Activitatea s-a intins pe o perioada de 6 luni. La sfarsitul careia s-au obtinut rezultatea spectaculoase. Acestea sunt: scaderea timpului de realizare al comenzii (lead time), scaderea stocurilor pe flux. Cel mai important imbunatateste calitatatea, cresterea productivitatii, scaderea costurilor. Peste 25 de ani experienta in industrie. Vezi detalii si pe facebook.

Tocatoarele de bucatarie din lemn sunt preferate in primul rand de catre gospodine, cat si in bucatariile profesionale. Este instrumentul cel mai folosit. Intr-o multime de activitati pe parcursul prepararii sau servirii alimentelor. Nu influenteaza calitatea alimentelor, protejeaza lama cutitelor. Iar durabilitatea si frumusetea lemnului il vor face sa fie cel mai pretuit accesoriu din bucatarie. 

Princo Grup S.A.

 Princo Grup S.A. produce tocatoare de bucatarie, panouri din lemn si mic mobilier. Despre noi –  Oferim o gama variata de tocatoare de bucatarie din lemn de fag. Pentru a taia fructe, vegetale sau carne. Tocatoarele din lemn de fag pentru bucatarie sau pentru a servi mancarea sunt cea mai buna alegere. Prin experienta acumulata si calificarea continua a personalului, sprijinit de un management performant. Alte tipuri de gravare sunt disponibile la cerere. Complectati formularul de conatct de contact si revenim cu detalii.

Tipuri de gravare

Pentru viitor vom continua printr-un nou proiect in care ne propunem ca sa reusim in aceasta directie sa devenim mai buni. Mai competitivi si sa tinem pasul cu o economie dinamica si in continua schimbare. 

Produse personalizate din lemn

Gravarea cu laser – tocatoarele sunt efectiv arse cu laserul pentru a efectua acest tip de gravare. Datorita limitarilor masinii, gravarea se poate face doar pe una din fetele tocatorului.

Gravarea cu fierul incins – se foloseste o stampila cu logo-ul companiei sau cu o imagine. In acest proces se utilizeaza un fier incins care se aplica, prin ardere, pe lemn. Aceasta gravare se face manual.

Ca urmare pot rezulta unele diferente de la un tocator la altul datorita persoanei care opereaza cu fierul incins. Acest procedeu are avantajul de a putea grava marginea tocatorului.  

Cum sa iti ingrijesti produsul

Tratare cu ulei

tocatorul trebuie sa fie tratat cu ulei natural mineral sau de floarea soarelui, o data pe luna.

Igiena si curatare

tocatorul se spala cu un burete in apa curata, calduta.

Foloseste ambele fete

pentru o folosire mai indelungata, folositi ambele fete ale tocatorului.

Smirgheluire

un proces usor prin care puteti indeparta zgarieturile, dupa care puteti uleia produsul.

Procesul de lucru

Ne intalnim

pentru produsele personalizate, putem alege impreuna dimensiunile si culoarea acestora.

Alegem conceptul

Dupa alegerea materialelor, discutam detalii precum forma si design.

Incepem lucrarile

Dupa stabilirea conceptului, transformam ideile in noul tau corp de mobilier!

Livram

Cand produsul este gata, il trimitem catre proprietar!