MIC MOBILIER

Banca terasa / bucatarie

Bancuta este din lemn masiv de fag, solida, 3 locuri. Potrivita atat pentru bucatarie cat si pentru terasa. Poate fi dotata cu ...

Etajere lemn bucatarie

Etajera foarte practica pentru accesoriile din bucatarie si nu numai. Din lemn masiv de fag, material rezistent care poate fi slefuit sau ...

Mic mobilier din lemn de fag

Va intrebati de ce folosim lemnul de fag pentru produsele noastre? Studiul structurii naturale si dinamice a ecosistemului de paduri dezvaluie importanta padurilor de fag. Acestea reprezinta o resursa strategica pentru fondul forestier european si romanesc. Datorita unui management durabil bazat pe dinamica padurilor naturale,  dominatia fagului in padurile din Europa este in crestere. Aceasta se datoreaza si schimbarilor climatice si intoarcerii la vegetatia naturala. De aceea, folosim lemnul de fag pentru a produce panouri din lemn masiv, tocatoare macelarie, tocatoare pentru bucatarie, mic mobilier si alte produse din lemn.

De ce sa alegi Princogrup?

PRINCO GRUP s-a infiintat in anul 1991, fiind o firma de dimensiuni mijlocii, cu capital integral privat. Suntem specializati in productia de panouri din lemn masiv, tocatoare macelarie, tocatoare de bucatarie si mic mobilier din lemn de fag. Oferim o gama variata de tocatoare de bucatarie din lemn de fag. Acestea sunt destinate taierii fructelor, legumelor sau carnii.

Datorita experientei acumulate, ne numaram printre cei mai importanti producatori si exportatori de tocatoare si panouri din Romania. Exportam peste 90% din productie in tari din Europa, America si Asia. Ne bazam productia pe tehnologii noi, aflate in concordanta cu cerintele europene privind calitatea produselor. Respectam mediul inconjurator, intrucat gestionam atent resursele de lemn si folosim resturile ca sursa de energie calorica. Daca sunt intretinute corespunzator, produsele noastre pot fi folosite pentru intreaga viata. Va stam la dispozitie oricand pentru mai multe informatii cu privire la produsele noastre. 

CERE O OFERTA PERSONALIZATA