personalizari

Tocatoare de bucatarie si panouri din lemn de fag la dimensiunile dorite 

Oferim o gama variata de obiecte personalizate din lemn de fag pentru a satisface orice dorinta. Mai mult, putem produce orice tip de produs pe baza de lemn de fag aveti nevoie. Ne puteti transmite detaliile privind dimensiunile si culoarea produselor, sau le putem alege impreuna. Intrati in legatura cu noi completand formularul de contact, sau accesand pagina noastra de Facebook. Ne vom stradui sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil!

Putem produce orice tip sau forma de tocatoare de bucatarie din lemn de fag. Acestea sunt cele mai folosite instrumente pe parcursul prepararii sau servirii alimentelor. Tocatoarele din lemn nu influenteaza calitatea alimentelor si in acelasi timp protejeaza lama cutitelor. Durabilitatea si frumusetea lemnului le fac sa fie printre cele mai pretuite accesorii din bucatarie. 

De asemenea, putem executa la cerere panouri de fag sau mic mobilier, la dimensiunile dorite

Obiecte personalizate din lemn

Din gama noastra de obiecte personalizate din lemn fac parte si tocatoarele personalizate, pe care le producem folosindu-ne de urmatoarele tehnici:

1. Gravarea cu laser – tocatoarele sunt efectiv arse cu laserul pentru a efectua acest tip de gravare. Datorita limitarilor masinii, gravarea se poate face doar pe una din fetele tocatorului.

2. Gravarea cu fierul incins – se foloseste o stampila cu logo-ul companiei sau cu o imagine. In acest proces se utilizeaza un fier incins care se aplica, prin ardere, pe lemn. Aceasta gravare se face manual, si pot rezulta unele diferente de la un tocator la altul datorita persoanei care opereaza cu fierul incins. Acest procedeu are avantajul de a putea grava marginea tocatorului.

Alte tipuri de gravare sunt disponibile la cerere.