Contact

PANOURI LEMN

Panouri din lemn masiv sunt preferate atat de catre gospodine.La fel  si in bucatariile profesionale de aceea va invitam sa complectati formularul de contact. Este instrumentul cel mai folosit intro multime de activitati pentru prepararea sau servirii alimentelor. Nu influenteaza calitatea alimentelor. De asemenea protejeaza lama cutitelor, iar durabilitatea si frumusetea lemnului il vor face un accesoriu pretuit.

Tocatoarele si panourile din lemn de fag pot avea diferite culori sau pot fi tratate cu uleiuri.

Princo Grup S.A. produce tocatoare de bucatarie, panouri din lemn si mic mobilier. Oferim o gama variata de tocatoare de bucatarie din lemn de fag. Panouri din lemn masiv din fag pentru bucatarie – cea mai buna alegere si cea mai buna achizitie.Oferim o gama variata de produse din lemn de fag pentru a satisface orice dorinta. Mai mult, putem produce orice tip de produs pe baza de lemn de fag aveti nevoie. Ne puteti transmite detaliile privind dimensiunile si culoarea produselor. Putem produce orice tip sau forma de tocatoare de bucatarie din lemn de fag. De asemenea, putem executa la cerere orice dimensiune de panouri de fag sau mobilier. Suna la numarul de contact, urmareste-ne pe pagina noastră de facebook.  

Tocatoare de bucatarie – Gravuri

Gravarea cu laser – tocatoarele sunt efectiv arse cu laserul pentru a efectua acest tip de gravare. Datorita limitarilor masinii, gravarea se poate face doar pe una din fetele tocatorului.

Gravarea cu fierul incins – se foloseste o stampila cu logo-ul companiei sau cu o imagine. In acest proces se utilizeaza un fier incins care se aplica, prin ardere, pe lemn. Aceasta gravare se face manual. Pot rezulta unele diferente de la un tocator la altul datorita persoanei care opereaza cu fierul incins. 

In concluzie, acest procedeu are avantajul de a putea grava marginea tocatorului. Alte tipuri de gravare sunt disponibile la cerere, complecteaza formularul de contact. Prin urmare intra si vezi  produsele noastre.

CONTACT

Sediu Social
Fabrica
  • STRUCTURE AVENUE,
    Comuna Buciumeni, Nr. 268, cod postal 137065, Judetul Dambovita, Romania

  • +40 722 32 30 96
    fabrica@princogrup.ro

  • WORKING HOURS
    Luni - Vineri: 10.00 AM - 06.00 PM

CERE OFERTA